Associació Cinemart

El Festival Internacional de Curtmetratges de Pineda de Mar està organitzat per l’Associació Cinemart de Pineda de Mar, és un FESTIVAL d’àmbit Internacional que es celebra des del 2016 amb l’objectiu de promoure un espai específic per a la descoberta, la projecció i divulgació de curtmetratges inèdits.

A més, l’Associació treballa per oferir a la gent un CINECLUB i altres activitats culturals (com cada any promocionem un concurs de cartells pel festival obert a tothom.) i participatives com són: les PRODUCCIONS PRÒPIES perque tinguin un vincle amb el cinema, ja sigui amb documentals o d’altres col·laboracions amb entitats.

També oferim el FESTIVAL PETIT per a menuts i infants, i el FESTIVAL JOVE, dues propostes que l’entitat vol arrancar amb l’ajuda d’escoles i Ajuntament.

COM FER-SE SOCI:

Les activitats de Cinemart són gratuïtes però si vols formar part organitzativa o com si només vols col·laborar econòmicament a l’Associació Cinemart, descarrega’t o omple el formulari i fes-lo arribar al correu cinemartpineda@gmail.com i t’enviarem un correu electrònic amb el núm de C.C. i on cal ingressar una quota anual.

  • Tots/es els associats/des a partir de 14 anys (inclosos) tenen l’obligació de pagar la quota acordada en assemblea i indicada també en el email al núm. de C.C. de l’Associació Cinemart indicant NOM I COGNOMS de la persona associada i asumpte CUOTA CINEMART (any en curs). Un ingrés per persona si us plau. 
  • Envieu una còpia del comprovant d’ingrés al correu nostre.
  • Si algun soci té dificultats de pagament que ens envii un correu electrònic i mirem de sol·lucionar-ho. La confidencialitat està garantida.

Junta

Els membres de l’actual Junta de l’associació Cinemart, ratificats a l’Assamblea General de Socis del febrer del 2021 són:

President: Francisco Javier Sánchez Olaria
Secretari: Marçal Mora Piquet
Tresorer: Emili Biosca Villaroya

Responsables de les diverses seccions:

Produccions pròpies: Silvia Molins

Xarxes Socials: Rosa

Fotografia: Joan Caimel

Des d’aquí volen donar les gràcies a molts dels col·laboradors que ens donen un cop de mà en el festival, visualitzant els curts per la selecció i altres membres importants quan realitzem les produccions pròpies, que ens donen un cop de mà per fer possible tots aquest projectes per Pineda de Mar.