Produccions pròpies

Bon dia i bon any a tothom, degut a les mesures i a les restriccions que de moment ens estan afectan a tothom, des de la Junta hem pres, malauradament, la decisió de cancelar el projecte del migmetratge d’Arethusa, per el volum de gent que pot participar en aquests moments (un màxim de 10 persones) una pel·lícula com aquesta seria imposible fer-la. Esperem que tot millori per tothom i puguem tornar a fer el que ens agrada, en aquest cas, cinema.

Els migmetratges

L’Associació CINEMART realitza cada any una producció pròpia dedicada a un personatge històric relacionat amb Pineda de Mar. La idea va sorgir amb l’objectiu de recuperar la memòria històrica del municipi, durant la III edició i involucra a totes les entitats i gent de poble que vulguin gaudir en un esdeveniment únic i excepcional.

El rodatge es fa abans de festival, en paral·lel a la seva preparació i, fins a l’inici de la nova edició. D’aquesta manera, s’activa la participació i tots són coneixedors del projecte. L’estrena d’aquesta producció es porta a terme a la Inauguració de Festival Internacional de Curtmetratges de l’any en curs.

Això sí! Cada any obrim una mica més les possibilitats que hi hagi més poblacions veïnes, per participar activament i puguin veure la projecció en la seva població.

Si vols posar-te en contacte i col·laborar envia un email a cinemartpineda@gmail.com